SEGRE

MUNICIPIS URBANISME

Maials tira 2 cases i obre un carrer per comunicar millor la vila closa

La zona on s’han tirat les cases i s’ha obert el nou carrer.

La zona on s’han tirat les cases i s’ha obert el nou carrer.A.M.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Maials ha tirat dos cases de la seua propietat al centre de la vila closa, ja que estaven en mal estat i suposaven un risc per als veïns. Segons va explicar l’alcalde, David Masot, s’ha aprofitat aquesta intervenció per obrir un nou carrer que millorarà les comunicacions al barri antic i el connectarà millor amb la resta del poble.

La zona en la qual s’actua és al costat de la plaça Maneta i suposarà una inversió de 26.223 euros. En l’actualitat, es porten a terme els treballs per a l’obertura del carrer que, segons el pla urbanístic, també podrà obrir-se a la circulació, encara que en un sol sentit.

D’altra banda, el consistori també projecta abordar les obres de renovació de la xarxa d’aigua d’una part del centre històric en què hi ha prop d’unes quaranta cases per evitar filtracions i rebentades. Masot va indicar que gràcies als plans d’obres i serveis d’anys anteriors s’ha pogut renovar la xarxa d’aigua de boca de gran part del municipi, encara que queda pendent aquesta zona, que comportarà una inversió d’uns 21.981 euros.

Tant per executar aquest nou carrer com les tasques de reparació de les canonades d’aigua potable, l’ajuntament compta amb subvencions de la Diputació. Les actuacions estaran enllestides durant aquest exercici.

tracking