SEGRE

ESQUÍ BALANÇ

FGC prepara Espot i Port Ainé per a la vaga

Descomptes d’un 50% i compensacions en el forfet de temporada || Les estacions celebren diumenge del Dia de la Neu

Esquiadors a l’estació de Port Ainé durant la jornada d’ahir.

Esquiadors a l’estació de Port Ainé durant la jornada d’ahir.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Després del temporal de vent de dimecres que va tancar Espot i les cotes altes de les estacions, les pistes de Lleida van recuperar ahir la normalitat amb la gran majoria de les instal·lacions obertes de cara a un cap de setmana marcat per la vaga a les d’Espot i Port Ainé, si no es negocia un acord abans de dissabte. Segons Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), l’empresa lamenta aquesta situació que titlla d’“artificiosa i altament lesiva per a la firma, els clients i el territori en plena temporada” (vegeu SEGRE d’ahir). Davant d’aquesta situació, ha previst diverses mesures per pal·liar els efectes de l’aturada que es mantindrà tots els dissabtes i diumenges des d’aquest dia 20 fins al 25 de febrer de les 11.00 a les 15.00 hores. Està previst que Espot obri tot el dia amb normalitat, mentre que Port Ainé estarà en servei del 9.00 a 11.00 hores i de 15.00 a 17.00 hores. Sobre el preu en taquilla del forfet a Port Ainé, s’aplicarà un 50 per cent de descompte.

El preu del forfet de dia a Espot serà l’habitual. Es valoraran contrapartides per als clients de temporada segons el perjudici final. Malgrat la vaga, tant les estacions del Sobirà com la resta de Lleida celebren diumenge el Dia Mundial de la Neu amb diversos actes lúdics.

El consell comarcal del Sobirà alerta del perjudici que ja té l’anunci de l’aturada per al turisme

En relació amb la vaga, el president del consell del Pallars Sobirà, Carles Isús, la va considerar “desproporcionada” i va criticar els perjudicis al turisme, que ja es noten en l’anul·lació de reserves. Va afegir que els convocants no han informat el consell.

tracking