SEGRE

TRIBUNALS JUDICI

A judici per vendre drogues en un prostíbul de la Seu

La Fiscalia sol·licita fins a 8,5 anys de presó per a sis acusats || El grup oferia un ‘pack’ amb cocaïna i serveis sexuals

L’Audiència acollirà el judici dimarts i dimecres que ve.

L’Audiència acollirà el judici dimarts i dimecres que ve.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Audiència de Lleida jutjarà la setmana que ve sis acusats de vendre substàncies estupefaents en un local de cites de la Seu d’Urgell, fets pels quals s’enfronten a fins a vuit anys i mig de presó. La Fiscalia sol·licita per a ells condemnes que van dels sis anys i mig fins als set anys de presó per un delicte contra la salut pública, per traficar amb drogues que causen un dany greu a la salut, i multes d’entre 7.000 i 8.000 euros. Així mateix, el Ministeri Públic demana per a ells entre un any i un any i mig de presó més per pertinença un grup criminal.

Segons la qualificació de la Fiscalia, la investigació dels Mossos d’Esquadra es remunta al mes de febrer del 2013, quan es té coneixement que a l’establiment El Refugi de la Seu d’Urgell, dedicat a la prostitució, es preparaven substàncies estupefaents per a la venda entre els clients. Una distribució que entre diversos responsables del local feien a través d’un pack que, per 150 euros, incloïen cocaïna i serveis sexuals.

En el transcurs de la investigació, l’abril de l’any 2014, la Fiscalia General d’Andorra va informar que un dels acusats, cambrer del local El Refugi, venia droga. Segons el seguiment fet pels Mossos i les escoltes telefòniques, es va poder identificar els acusats com el grup de persones que es dedicaven a aquesta venda. Al prostíbul i als domicilis dels investigats, els agents van trobar quaranta-cinc grams de cocaïna, a més de marihuana i haixix (valorat tot en 2.310 euros), així com més de 9.400 euros en metàl·lic. Els acusats són tres homes i tres dones, de nacionalitat espanyola, colombiana i nigeriana, d’entre 37 i 58 anys. El judici se celebrarà els dies 24 i 25 de gener.

tracking