SEGRE

MUNICIPIS OBRES

Balaguer inicia el camí escolar dels Erals, llest en tres mesos

El carrer circula paral·lel a la nova variant nord de la ciutat

El carrer dels Erals, on s’habilita el camí escolar, al barri del Secà.

El carrer dels Erals, on s’habilita el camí escolar, al barri del Secà.AITOR CARRERA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Balaguer ha iniciat aquesta setmana les obres de reforma del carrer dels Erals, que discorre paral·lel a la variant nord de la ciutat, actualment en construcció, per habilitar el camí escolar. Aquest carrer és molt utilitzat actualment pels vehicles que circulen de passada per Balaguer en direcció al Pirineu per evitar el pas pel centre del municipi. Per això, la càrrega de trànsit que suporta el carrer és elevada, la qual cosa ha repercutit en l’estat del ferm. A més, el consistori pretén guanyar en seguretat per als estudiants d’aquesta zona del Secà, on s’ubica l’escola La Noguera.

Les obres han començat amb el tall de la circulació al carrer Valentí Almirall. Els operaris de l’adjudicatària, l’empresa Sorigué, duen a terme en primer lloc el moviment de terres i més endavant s’implantarà la senyalització vertical i horitzontal.

L’actuació està dotada amb un pressupost de 64.000 euros i obliga a tallar Valentí Almirall

Les obres, que compten amb un pressupost de 64.000 euros, podrien estar llestes en un termini de tres mesos, per la qual cosa el camí escolar serà practicable a l’abril. Val a recordar que l’ajuntament preveu habilitar rutes segures per a escolars a totes les escoles i instituts de la capital, encara que els treballs van amb retard.

tracking