SEGRE

TRIBUNALS SENTÈNCIA

Quatre anys de presó per vendre drogues en un prostíbul de la Seu

És la condemna que van acceptar ahir a l’Audiència de Lleida quatre dels sis acusats d’una xarxa || Oferien un pack amb cocaïna i serveis sexuals

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Audiència de Lleida va condemnar a penes de fins a quatre anys de presó els sis acusats traficar amb drogues en un local de cites de la Seu d’Urgell. Va ser un judici per conformitat, després que Fiscalia i defenses arribessin a un acord abans de la vista oral. Quatre dels acusats, tres homes i una dona, van acceptar una pena de tres anys i mig per un delicte contra la salut pública i sis mesos (que se substitueixen per una multa) per pertinença a organització criminal. Dos dones més acusades van acceptar sengles penes de 20 mesos de presó que van quedar suspeses al no tenir antecedents i sempre que no tornin a delinquir.

El Ministeri Públic sol·licitava inicialment condemnes que anaven dels sis anys i mig als set anys de presó, però es va aplicar l’atenuant molt qualificat de dilacions indegudes, perquè el cas va arribar a judici quatre anys després de la desarticulació de la xarxa.

El cas es remunta al febrer del 2013, quan els Mossos van tenir coneixement que a l’establiment El Refugi de la Seu d’Urgell, dedicat a la prostitució, es preparaven substàncies estupefaents per a la seua venda entre els clients. Una distribució que entre diversos responsables del local feien a través d’un pack que, per 150 euros, incloïa cocaïna i serveis sexuals.

Imatge de la droga diners, telèfons i més material confiscat pels Mossos a la xarxa criminal.

Imatge de la droga diners, telèfons i més material confiscat pels Mossos a la xarxa criminal.MOSSOS D’ESQUADRA

tracking