SEGRE

POLÍTICA RELLEUS

Relleu a l'alcaldia de Torres de Segre i el PSC dóna pas al PDeCAT

Després de deu anys amb Josep Ramon Branzuela de primer edil

Branzuela, Miró i Reñé, ahir a Torres de Segre abans del ple.

Branzuela, Miró i Reñé, ahir a Torres de Segre abans del ple.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Carles Miró va prendre ahir el relleu a l’alcaldia de Torres de Segre, segons l’acord de govern entre PSC i CiU (ara PDeCAT) després de les eleccions municipals del 2015 ja que van ser les dos llistes més votades. El fins ahir primer edil, Josep Ramon Branzuela, ha estat alcalde durant 10 anys i integrant de la corporació municipal des de fa 20. Ara passarà a ser responsable de Medi Ambient i Promoció Turística. Durant l’any i mig que queda fins als propers comicis, tant Branzuela com Miró van indicar que els projectes més importants són acabar el centre cívic a les antigues escoles que acolliran la biblioteca, un gimnàs i un hotel d’entitats.

Les obres ja han començat i costaran 600.000 €. El nou alcalde va estar acompanyat pel president del PDeCAT a Lleida, Joan Reñé, així com per Jordi Latorre i Rosa Pujol.

Fins ara, a Lleida hi ha hagut relleus a les alcaldies de Puigverd de Lleida, Soriguera, Albatàrrec, Vilanova de la Barca, Anglesola, Ponts i Talarn. A Gimenells encara estan pendents de la moció a Dante Pérez.

Ple per ratificar la renúncia de Sanuy, el regidor cessat a Almenar L’ajuntament d’Almenar ha convocat dilluns vinent dia 29 el ple amb un únic punt en l’ordre del dia per ratificar la renúncia del regidor d’Agricultura Jordi Sanuy i la sol·licitud a la Junta Electoral Central perquè lliuri la credencial a favor del següent a la llista. Val a recordar que l’alcaldessa d’Almenar, Teresa Malla (Esquerra Republicana), va cessar a finals d’any el tercer tinent d’alcalde i regidor d’Agricultura, Ramaderia i Medi Ambient Jordi Sanuy, per haver construït sense llicència en sòl rústic (vegeu SEGRE del dia 11 d’aquest mes). El grup municipal Som Poble Viu, a l’oposició, va reclamar en un ple la dimissió de Sanuy, el qual va acusar d’“aprofitar la seua condició de regidor en benefici propi”.

tracking