SEGRE

ESQUÍ BALANÇ

Nou teleesquí a Beret i més neu a les estacions

A l’espera de precipitacions per guanyar gruixos || FGC continua considerant “desproporcionada” la vaga a Espot i Port Ainé

Les instal·lacions de Port Ainé durant la jornada d’ahir.

Les instal·lacions de Port Ainé durant la jornada d’ahir.FGC/BOÍ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les estacions d’esquí de Lleida esperen més nevades a partir d’avui per millorar la qualitat i gruixos de neu després de les pluges i les altes temperatures dels darrers dies. Baqueira ja treballa en les pistes per oferir totes les garanties de cara al cap de setmana.

Precisament, el ple de Naut Aran va aprovar ahir provisionalment la construcció d’un nou teleesquí a la zona del Turó de Baciver amb accés a Orri, a Beret, la qual cosa suposarà implementar tres noves pistes de cara a la temporada que ve. Estarà situada a la cota més alta ja que permetrà pujar de 2.200 a 2.600 metres.

Les pluges i les altes temperatures d’aquests últims dies han reduït qualitat i grossors

Serà per a esquiadors experimentats i comportarà un augment en el domini esquiable a què caldrà sumar el que resulti de la construcció del telecadira de tres places de Blanheuar.

Al Sobirà, les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat, Port Ainé i Espot, aborden un altre cap de setmana de vaga entre les 11.00 i les 15.00 hores dissabte i diumenge després de no assolir cap acord amb el comitè d’empresa d’UGT en l’última reunió, encara que, segons l’empresa, la incidència continuarà sent mínima a Espot, mentre que a Port Ainé algunes zones, com la de debutants, continuaran obertes. FGC continua considerant “desproporcionades” les aturades i mantindrà les mesures pal·liatives i compensatòries als usuaris amb descomptes i promocions també de cara a la temporada que ve.

Per la seua part, responsables de Boí van indicar que les nevades que es preveuen per al cap de setmana permetran recuperar gruixos de neu. La Direcció General de Trànsit i Foment ja han pres mesures de cara al nou temporal i alerten de precaució en el tram de l’N-230 a la Val d’Aran.

Les instal·lacions de Port Ainé durant la jornada d’ahir.

Les instal·lacions de Port Ainé durant la jornada d’ahir.FGC/BOÍ

tracking