SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Intoxicat un nen de 12 anys en un incendi a casa seua a Tàrrega

El foc es va originar a la cuina i dos persones més van haver de ser ateses al lloc pel SEM || El menor va ser evacuat en ambulància a l’Arnau de Vilanova

Imatge de l’edifici de Tàrrega on van ocórrer els fets.

Imatge de l’edifici de Tàrrega on van ocórrer els fets.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un nen de 12 anys va resultar ahir intoxicat de caràcter menys greu durant un incendi a casa seua a Tàrrega i va haver de ser evacuat a l’Arnau de Vilanova amb ambulància. Segons van informar els Bombers de la Generalitat, els fets van ocórrer sobre les nou del matí en un pis situat a l’edifici del número 22 del carrer Sant Pere Claver de la capital de l’Urgell. Des d’allà van rebre l’avís que s’havia produït un incendi a la cuina, per la qual cosa van desplaçar-hi dos dotacions. Una vegada al lloc van poder comprovar que l’origen de l’incendi era una paella amb oli i que el foc que s’havia generat havia pogut ser apagat per un particular. Tanmateix, la fumarada que es va generar va afectar els tres inquilins de l’habitatge.

Tots ells van ser atesos per efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que van desplaçar fins al lloc una ambulància. Dos van rebre l’alta in situ, però el tercer, un nen de 12 anys, va resultar ferit de caràcter menys greu per la intoxicació i els sanitaris van decidir que fos traslladat a l’Arnau.

Els bombers també van treballar en dos incedis de xemeneia a la Seu d’Urgell i Castellserà

D’altra banda, els Bombers van treballar entre divendres a la nit i el dia d’ahir en dos incendis més d’habitatge. En tots dos l’origen va ser una xemeneia. El primer va tenir lloc divendres poc abans de la mitjanit a Castellserà, concretament a l’altura del número 5 del carrer Llibertat. El foc va generar una intensa fumarada, però no es van produir danys personals. El segon es va declarar ahir poc després de dos quarts d’una del migdia a la Seu d’Urgell, en una masia situada al camí de Santa Magdalena.

Dos dotacions dels Bombers es van desplaçar fins al lloc, però quan van arribar les flames ja havien estat sufocades.

A més, també el dia d’ahir els Bombers van treballar en un incendi que va calcinar un contenidor a Golmés poc abans de les deu del matí.

tracking