SEGRE

MUNICIPIS SEGURETAT

Instal·len càmeres a la plaça del Codina per les queixes veïnals

Lluita contra l’incivisme en aquest punt de la Seu d’Urgell

El túnel d’accés dels edificis Codina 5 i 6 de la Seu d’Urgell.

El túnel d’accés dels edificis Codina 5 i 6 de la Seu d’Urgell.C. SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de la Seu instal·larà càmeres de videovigilància als punts més conflictius de la plaça del Camp del Codina per frenar els actes incívics que hi tenen lloc des de fa mesos.

Els veïns han denunciat públicament la situació i asseguren que han sol·licitat en reiterades ocasions més control i neteja per part del consistori. De fet, una representació dels veïns es va reunir la setmana passada amb el tinent d’alcalde de seguretat ciutadana, Jesús Fierro, i amb la Guàrdia Urbana per tal de buscar una solució.

D’aquesta reunió es desprèn l’anunci d’instal·lar sistemes de videovigilància per lluitar contra l’incivisme, sobretot al punt més conflictiu, el túnel d’accés dels edificis Codina 5 i 6, on els veïns lamenten que “cada dia són més evidents els problemes ocasionats pels botellons, drogues, crits i baralles a altes hores de la matinada, vòmits i orins”. Així mateix, van acordar crear una comissió de seguiment que es reunirà una vegada al mes per avaluar les accions previstes i tractar l’estat d’aquesta plaça.

tracking