SEGRE

TRIBUNALS JUDICI

Accepta dos anys de presó per abusar d’una nena a Guissona

Avui se celebrarà un judici de conformitat per aquest cas a l’Audiència de Lleida || Reconeix els fets i li imposaran cinc anys més de llibertat vigilada

Els abusos van tenir lloc a Guissona l’any 2016.

Els abusos van tenir lloc a Guissona l’any 2016.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Guissona de quaranta anys acceptarà aquest matí una condemna de dos anys de presó i cinc de llibertat vigilada per haver abusat sexualment d’una adolescent de catorze anys en aquesta localitat de la Segarra. Ho farà en un judici de conformitat que se celebrarà aquest matí a l’Audiència de Lleida després que la Fiscalia i la defensa hagin arribat a un acord, segons van informar ahir fonts judicials. Concretament, l’acusat, que haurà de reconèixer els fets davant del tribunal, serà condemnat per un delicte d’abusos sexuals i, a més, també haurà de complir una ordre d’allunyament de vuit anys respecte a la víctima. El tribunal, després d’haver arribat a l’acord, li aplicarà l’atenuant molt qualificat de reparació del dany perquè ja ha indemnitzat la víctima pels danys morals ocasionats, segons van explicar les mateixes fonts.

Els abusos van tenir lloc l’any 2016 a Guissona. Segons el Ministeri Públic, l’acusat va contactar amb una menor que era al carrer perquè s’havia escapat de casa. Una vegada al seu habitatge, aprofitant-se de la seua inestabilitat emocional, li va oferir mantenir relacions sexuals, a la qual cosa la menor va accedir per por que la fes fora de la casa. Fiscalia sol·licitava inicialment una condemna de nou anys de presó.

El d’avui serà el segon judici de l’any a l’Audiència de Lleida per abusos sexuals. El dia 11 d’aquest mes, un veí de Lleida de 40 anys va ser condemnat a cinc anys de presó per haver abusat sexualment de la seua filla entre el juliol del 2015 i l’agost del 2016, quan aquesta tenia entre 12 i 13 anys.

tracking