SEGRE

Detinguda per diversos furts a ancians, un a Balaguer, amb el mètode de l'abraçada

Imatge d’arxiu de la comissaria de la Policia Nacional a Lleida.

Imatge d’arxiu de la comissaria de la Policia Nacional a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 27 anys especialista en els denominats furts afectuosos a persones d’avançada edat ha estat detinguda a Alacant en virtut de vuit recerques policials i quatre reclamacions judicials en vigor en diversos municipis de la geografia espanyola, entre els quals Balaguer. Segons ha informat la Policia Nacional, a la dona, de nacionalitat romanesa, se li atribueixen set furts d’aquest tipus a les ciutats de Sagunt (València), Maspalomas (Gran Canària) i Guadalajara, i també comptava amb requisitòries de jutjats d’Instrucció de Balaguer, Saragossa i València.

Les mateixes fonts policials van informar que la dona residia de forma temporal a la ciutat d’Alacant i, quan la van detectar, es va dissenyar un dispositiu de recerca que va culminar amb la detenció i la posada a disposició judicial.

Aquesta persona seleccionava prèviament les víctimes, sempre persones d’avançada edat, i aprofitava el moment idoni per abalançar-se sobre persones grans d’una manera extremament afectuosa per fer-los petons i abraçades. En aquell moment, s’apoderava de tots els objectes de valor que l’ancià portava amb ell i si era descoberta no dubtava a fer ús de la violència per apropiar-se el botí.

Aquesta mena de robatoris són habituals i la majoria dels autors són dones. S’investiga si la detinguda està implicada en més furts.

tracking