SEGRE

MUNICIPIS PLENS

Dante Pérez anuncia que deixarà l'alcaldia i la política

L’alcalde de Gimenells se sotmetrà a una qüestió de confiança i dóna per fet que la perdrà || Abans de la moció de censura

Reprovació de l’alcalde al ple de Gimenells al desembre.

Reprovació de l’alcalde al ple de Gimenells al desembre.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’alcalde de Gimenells, Dante Pérez, va anunciar ahir a la nit que cessarà del càrrec a finals d’aquest mes. Va explicar que ho farà sotmetent-se a una qüestió de confiança que ell mateix dóna per fet que no superarà, i va avançar que abandonar l’alcaldia suposarà també “deixar la política”. Aquest anunci, difós a través de les xarxes socials, arriba quan la resta del consistori, format per regidors socialistes i del PDeCAT, prepara una moció de censura contra ell després que deixés el PSC i es presentés a les eleccions del 21-D a la llista del PP per Lleida.

En el seu text, Pérez demana “disculpes a veïns i excompanys socialistes que, de manera lògica, van poder sentir-se traïts” i reitera que es va unir a la llista electoral del PP perquè es va veure en l’“obligació” de donar suport al partit al Govern “per la seua responsabilitat i desgast en la resolució de la qüestió secessionista”. Per aquesta raó, va afegir, es va presentar a les eleccions “en un lloc simbòlic” de la candidatura popular. Pérez va ocupar el segon lloc de la llista liderada per Marisa Xandri, que es va quedar sense representació parlamentària. L’alcalde, de 31 anys, vincularà la qüestió de confiança a l’aprovació dels pressupostos municipals de Gimenells en un ple encara per convocar. El seu anunci va ocasionar sorpresa entre les files del PSC i el PDeCAT de Gimenells.

tracking