SEGRE

INFRAESTRUCTURES AEROPORTS

Dos mil turistes suecs arriben a partir de diumenge a Alguaire per esquiar a Andorra

El turoperador Quality Travel estudia incloure Baqueira a la seua oferta de destinacions per a la pròxima temporada || La major part de les places per als quinze vols ja estan reservades, segons la companyia

Dos mil turistes suecs arriben a partir de diumenge a Alguaire per esquiar a Andorra

Dos mil turistes suecs arriben a partir de diumenge a Alguaire per esquiar a AndorraX. RODRÍGUEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els vols des de Suècia que arribaran a l’aeroport d’Alguaire a partir de diumenge portaran més de 2.000 esquiadors que es desplaçaran fins a les pistes d’Andorra. El propietari de la companyia Quality Travel, Ulf Östmark, va explicar ahir que la major part de les places ja estan reservades i que ha visitat durant dos dies les instal·lacions de Baqueira per incloure-la als seus paquets turístics de cara a la pròxima campanya d’hivern. En aquest sentit, Östmark va afirmar que necessiten “una molt bona cooperació amb els hotels i les companyies d’autocars per als trasllats i també hem d’arribar a un bon acord amb l’empresa propietària de Baqueira”. En la mateixa línia, el director del Patronat de Turisme de la Diputació, Juli Alegre, va assegurar que “el públic escandinau pot encaixar molt bé amb l’oferta de Baqueira” i va apuntar que ja han contactat amb l’operador perquè ofereixi la possibilitat d’esquiar a les pistes araneses. En cas que les condicions de visibilitat a Alguaire no siguin bones, els vols de Quality Travel es desviaran a l’aeroport de Reus, com ja fa Neilson, que opera des del Regne Unit.

Aquest diumenge arribarà el primer dels quinze avions suecs, amb aproximadament cent cinquanta esquiadors, que sortirà des d’Estocolm i farà escala a Jönköping, encara que a partir del dia 11 arribaran dos avions fins al 25 de març, un boeing 737-800 de 189 places i un airbus A320 amb capacitat per a 180 persones.

Val a recordar que l’aeroport d’Alguaire s’ha vist obligat a executar obres per instal·lar una carpa addicional a les instal·lacions i poder acollir fins a quatre vols comercials, perquè amb l’estrena de Quality Travel, els diumenges coincidiran quatre avions (els de Suècia, els britànics de Neilson i els d’Air Nostrum cap a Palma).

tracking