SEGRE

TRÀNSIT PREVENCIÓ

Tallada cinc hores més l’AP-2 per la boira entre Soses i les Borges

Durant la matinada d’ahir i sense afectació

Imatge d’un vehicle que va bolcar ahir després d’un accident en un túnel de la C-13 a Talarn.

Imatge d’un vehicle que va bolcar ahir després d’un accident en un túnel de la C-13 a Talarn.BOMBEROS DE LA GENERALITAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La boira va obligar a tallar de nou ahir i durant cinc hores més l’autopista AP-2 entre les Borges Blanques i Soses. El tall es va produir cap a les 23.45 hores de dimecres i es va prolongar fins passades les 4.00 hores de la matinada d’ahir. Aquest tram, de trenta-sis quilòmetres, també va estar tallat al trànsit aquest dimecres al matí (vegeu SEGRE d’ahir), i va ser la primera vegada en la qual s’activava el protocol de seguretat d’aquest hivern.

Les desviacions es van fer de nou per l’autovia A-2 i l’N-240, la qual cosa ha provocat el malestar dels usuaris i alcaldes d’aquesta última carretera, que denuncien que s’incrementa la sinistralitat en una via molt polèmica.

L

a

Aquesta mesura forma part del Pla d’Autoprotecció (PAU) d’Abertis, concessionària de la via, que fa amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra. Es talla la carretera quan la visibilitat dels conductors és iferior als 75 metres de distància. Amb les d’ahir i el de dimecres, ja són sis les vegades en què s’ha aplicat el protocol, que va entrar en vigor el 2015.

D’altra banda, dos persones van resultar ferides de caràcter menys greu ahir a les 13.54 hores al quedar atrapades en un turisme que va bolcar a la carretera C-14 a l’altura de Ponts, segons van informar el Servei Català de Trànsit i Bombers. Els dos ferits van ser rescatats pels Bombers i evacuats a l’hospital Arnau. Dos persones més també van resultar ferides de caràcter menys greu al bolcar un turisme cap a les 17.30 hores a l’interior d’un túnel de la carretera C-13 al seu pas per Talarn. Van ser evacuats a l’hospital del Pallars de Tremp, segons va assenyalar Trànsit.

tracking