SEGRE

SEGURETAT BALANÇ

Alcarràs ha aconseguit reduir un 30% el nombre de delictes des de l’any 2011

La Policia Local compta amb un total de tretze agents.

La Policia Local compta amb un total de tretze agents.AJUNTAMENT D’ALCARRÀS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alcarràs va aconseguir reduir l’any passat un 3,6 per cent el nombre de delictes i denúncies administratives respecte a l’any anterior, segons es desprèn de la memòria anual de la Policia Local. En aquest sentit, el nombre de delictes va registrar un descens repetit en els últims exercicis, amb una tendència a la baixa que es dóna des de l’any 2011. En aquest període (2011-2017), la reducció del nombre de delictes ha assolit el 30%, malgrat que des del 2002 s’ha doblat la població, que ha passat dels 4.838 habitants del 2002 als 9.773 de l’any passat.

Un dels motius que expliquen el descens, segons l’ajuntament, és la inversió en la instal·lació de càmeres per controlar matrícules de vehicles que circulen pels camins rurals amb l’objectiu de reduir els furts en granges i explotacions. El consistori també destaca l’augment de la plantilla de la Policia Local, fins a arribar als tretze efectius, i l’increment de patrullatge com altres de les causes que són darrere del descens de la delinqüència.

Pel que fa a les denúncies administratives, se’n van interposar un total de 87, la majoria per molèsties veïnals i tinença o consum d’estupefaents. Quant a trànsit, es van tramitar 671 denúncies, 127 menys que a l’anterior exercici.

tracking