SEGRE

PROJECTES PROMOCIÓ

Senyalització turística unificada per a 58 municipis del pla de Lleida

Per consolidar un model de turisme sostenible a partir de l’avaluació del patrimoni || La Diputació licita per 735.950 euros els plafons de rutes i accessos

L’Estany d’Ivars i Vila-sana, un dels espais naturals que comptarà amb la nova senyalització.

L’Estany d’Ivars i Vila-sana, un dels espais naturals que comptarà amb la nova senyalització.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un total de cinquanta-vuit municipis de les comarques de l’Urgell, Pla d’Urgell, Segrià i Garrigues disposaran d’una senyalització unificada per consolidar un model de turisme sostenible i competitiu a partir de l’avaluació del patrimoni natural i cultural. Aquest és l’objectiu del projecte Ponent Actiu, impulsat per la Diputació i finançat conjuntament amb fons europeus Feder, que preveu aconseguir una destinació turística a partir de la posada en valor del patrimoni natural a través d’un model de gestió unificat. De fet, la Diputació ha tret a licitació el subministrament d’aquesta senyalització de punts d’interès, accessos i rutes que s’inclouen al projecte de Ponent Actiu, per un pressupost de 735.950 euros. En concret, se senyalitzaran municipis del Baix Segrià, els espais naturals de l’Estany d’Ivars i Vila-Sana, i la serra de Mollerussa, les rutes de la vall de Vinaixa, de la vall del riu Corb, del riu Set o la ruta de la Serra i adequació del mirador de la Fira Alta i l’Observatori.

Les clàusules del contracte inclouen el disseny, la maquetació unificada i la instal·lació dels panells i senyals als punts d’interès. El contracte distingeix set lots que han de tenir una imatge homogènia, i hi haurà monòlits de fusta, banderoles direccionals i senyals de faristol panoràmiques, entre d’altres. El contracte compta amb un termini de tres mesos i es poden presentar ofertes fins al 6 de març. La Diputació podrà adjudicar els lots per separat a diferents adjudicataris, amb la limitació d’un màxim de tres lots, segons es desprèn de les clàusules.

tracking