SEGRE

ENSENYAMENT CENTRES

Descarten desparasitar l'institut La Valira després dels casos de sarna

Cinquè cas de sarna a la Seu i l’alarma omple el CAP de famílies

Cinquè cas de sarna a la Seu i l’alarma omple el CAP de famíliesSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’institut La Valira de la Seu d’Ur-gell va convocar ahir un consell escolar extraordinari per valorar la situació després de la detecció la setmana passada del brot de sarna que ha afectat tres alumnes, una monitora i una mare del centre.

A la reunió va assistir també un coordinador de prevenció de riscos laborals que va informar la comunitat educativa que no és necessari realitzar cap tractament específic de fumigació ni de desparasitació del centre.

El centre va convocar una reunió extraordinària arran dels cinc casos de sarna detectats

Fonts properes van explicar que la reunió, de poc més de vint minuts, va transcórrer “amb absoluta normalitat i molta tranquil·litat per part tant dels pares com dels alumnes” assistents. El director de la cooperativa Pediatria dels Pirineus, Jordi Fàbrega, va participar-hi també per recordar el protocol a seguir a nivell sanitari i les principals vies de contagi d’aquest paràsit.

En aquest sentit, va indicar que seguint els períodes d’incubació del paràsit, no serà fins d’aquí a un mes que es podran descartar nous casos d’infecció per sarna.

tracking