SEGRE

FESTES TRADICIONS

La rua de Carnaval tindrà dos rutes i preveu uns 1.500 participants

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La rua del Carnaval de Mollerussa, que se celebrarà dissabte vinent, tindrà finalment dos recorreguts. El consistori ha decidit mantenir la ruta curta que havien sol·licitat diverses Ampes i crear-ne una altra de més llarga per a aquells participants que es van mostrar contraris a retallar el trajecte. En concret, totes les comparses partiran del pavelló 125è Aniversari cap als carrers Ferran Puig i Domènec Cardenal i Ferrer i Busquets, fins a arribar a la places Pla d’Urgell i Manuel Bertrand. Els que optin per la via curta tornaran cap al pavelló firal a través del carrer Ferran Puig mentre que el recorregut llarg es desplaçarà cap al carrer Arbeca i l’avinguda del Canal.

En total, disset comparses (unes 1.500 persones) ja s’han inscrit a aquesta festa, que ha vist incrementada considerablement la seua participació en els últims anys. Entre les novetats hi ha la figura del Rei Carnestoltes i la Vella Quaresma, a càrrec de la Colla dels 50.

Els participants sortiren del pavelló 125è Aniversari, direcció la plaça Manuel Bertrand

Entitats com Jovent de Mollerussa, ARF Diables o els escortes de Cal Met també participaran en els actes del Carnaval, que inclouen un sopar al pavelló Pla d’Urgell.

tracking