SEGRE

MUNICIPIS INICIATIVES

Balaguer busca nous guies per l'augment del turisme

Organitzen un curs per habilitar una borsa de treball || L’ajuntament impulsarà una marca per atreure visitants

Imatge d’arxiu d’una vista de Balaguer.

Imatge d’arxiu d’una vista de Balaguer.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Balaguer busca nous guies turístics arran de l’augment del nombre de persones que s’atansen a la capital de la Noguera per visitar la ciutat. L’alcalde, Jordi Ignasi Vidal, va explicar ahir que “el turisme va en alça” a la ciutat i que preveuen “habilitar una borsa de treball de guies”.

Així mateix, va apuntar que han organitzat un curs, que començarà el 2 de març i s’allargarà fins a finals d’abril. En aquest sentit, el primer edil va assegurar que les persones que participin en aquesta formació, han “de tenir disponibilitat durant el cap de setmana” i haver cursat Batxillerat, perquè tinguin “una cultura general àmplia”.

L’ajuntament té previst aprovar un reglament per al funcionament dels guies. Aquestes persones hauran de superar el curs i tenir coneixements d’idiomes com l’anglès, el francès, l’alemany o l’àrab. A més, el consistori treballa en la creació d’una marca turística per promocionar la ciutat.

Vidal va apuntar que buscaran un nou eslògan per atreure visitants i editaran nous mapes i díptics amb informació sobre els atractius turístics. Val a recordar que Balaguer ja va substituir els senyals turístics amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat als seus espais més emblemàtics i fomentar els desplaçaments a peu entre els visitants i els veïns en lloc d’utilitzar els vehicles propis.

tracking