SEGRE

ADMINISTRACIÓ TUTELA

El CRAE de Juneda ja allotja 14 nens i compta amb una vintena d’empleats

Preveu arribar a la plena ocupació a finals de març després d’obrir fa dos setmanes

Imatge de les instal·lacions del CRAE de Juneda, que va obrir a finals del mes passat.

Imatge de les instal·lacions del CRAE de Juneda, que va obrir a finals del mes passat.TALMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE) de Juneda ja compta amb 14 nens després de la seua obertura a finals de gener i preveu arribar a la plena ocupació amb vint joves a finals de març. La directora del centre, Lídia Acosta, va explicar ahir que a les instal·lacions treballen 13 educadors, 2 empleats que es dediquen als serveis de cuina i bugaderia i 3 persones de l’equip tècnic (la directora, el coordinador i una psicòloga). En aquest sentit, Acosta va assegurar que el centre de Juneda és “únic a Catalunya”, perquè la majoria de CRAE no compta amb una psicòloga.

El CRAE, gestionat per Talma, acull menors tutelats per l’administració que necessiten una llar per les seues circumstàncies personals i que tenen dificultats per adaptar-se en un centre ordinari i els nens fan vida normal i van a l’escola i, els que poden, visiten les seues famílies. El de Juneda, segons la seua directora, està especialitzat en joves amb discapacitats o trastorns de la conducta.

Val a recordar que la Diputació ha estat la que ha finançat els més d’1,5 milions que ha costat aquesta infraestructura. El centre va obrir el 2010 a les Borges de manera provisional a l’espera de comptar amb un espai adaptat.

tracking