SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA DOMÈSTICA

Empresonada una veïna de Mollerussa de 53 anys per intentar matar el marit a casa

L’home es va refugiar al lavabo i va avisar el 112 després que ella l’intentés escanyar, el colpegés amb una botella de cava al cap i agafés un ganivet || L’agressió es va produir dilluns a la tarda

Imatge de l’habitatge en què va tenir lloc l’agressió. A la dreta, la porta amb el vidre trencat.

Imatge de l’habitatge en què va tenir lloc l’agressió. A la dreta, la porta amb el vidre trencat.J. GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El jutge de guàrdia de Lleida va decretar dimecres l’ingrés provisional a presó sense fiança per a una veïna de Mollerussa de 53 anys, M.C.R.R, acusada d’intentar matar el marit dilluns a la tarda a la casa de la parella, situada al carrer Mestre Enric Subirós de la capital del Pla d’Urgell. La dona està acusada d’un delicte d’homicidi dolós en grau de temptativa. El succés va tenir lloc dilluns a la tarda al domicili de la parella, una casa adossada situada al número 26 del carrer del Mestre Enric Subirós quan, per causes desconegudes i que s’investiguen, tots dos haurien iniciat una discussió que va anar a més, segons van informar fonts pròximes al cas. La suposada agressora hauria intentat escanyar l’home agafant-lo pel coll. A continuació, el va colpejar al cap amb una botella de cava i el va deixar atordit. No obstant, l’home va poder escapolir-se, tancar-se al lavabo i trucar al 112 per demanar auxili ja que portava el mòbil a sobre, segons van informar ahir les mateixes fonts. Així mateix, van afegir que la dona també hauria agafat un ganivet de la cuina.

LES CLAUS

  • Discussió. Els fets van tenir lloc dilluns a la tarda a l’habitatge de la parella després que s’iniciés una discussió. 
  • Agressió. La dona va intentar escanyar l’home al qual, posteriorment, va colpejar amb una botella de cava al cap. 
  • Avís al 112. La víctima va poder tancar-se al lavabo i trucar al 112 perquè portava el mòbil a sobre. 
  • Lesions. L’home va patir lesions cervicals, hematomes i talls. La dona es va autolesionar. 
  • Intent d’homicidi. La dona està acusada d’un intent d’homicidi.

Diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra es van desplaçar fins al domicili al rebre l’avís de l’emergència. Els agents van haver de trencar el vidre que hi ha al costat del pany de la porta d’entrada per poder accedir a l’interior. Una vegada a dins, van detenir la presumpta agressora que, pel que sembla, s’havia autolesionat, encara que les ferides que es va infligir no eren greus. Per la seua part, la víctima va patir lesions cervicals, diversos hematomes i talls, però no va necessitar ser hospitalitzada. L’home va explicar que havia temut per la seua vida, especialment quan des del lavabo va sentir que la dona agafava un ganivet. Fins a la casa també es van desplaçar ambulàncies, que els van atendre. Així mateix, els Mossos van recollir les restes de la botella de cava, així com el ganivet, com a elements de prova de l’agressió.

La víctima va poder alertar de l’agressió gràcies al fet que portava el telèfon mòbil a sobre

L’acusada va passar dimecres a disposició judicial i va assegurar davant del jutge que no recordava amb exactitud el que va passar i que tenia llacunes de memòria, segons van informar fonts judicials. Un forense va examinar la dona i va descartar que tingués alguna mena de patologia. Pel que sembla, prenia medicació per l’ansietat. Després de la declaració, el jutge de guàrdia va decretar l’ingrés a la presó sense fiança per a la investigada, una mesura que havia sol·licitat la Fiscalia. A més, el Ministeri Públic també va demanar que, en cas de quedi en llibertat amb càrrecs en els propers mesos, se li apliqui una ordre d’allunyament de dos-cents metres respecte a la víctima.

PRECEDENTS

El de dilluns no seria el primer episodi violent de la parella. Pel que sembla, la dona hauria agredit l’home anteriorment i mantenien una relació amb alts i baixos. Els veïns del carrer van assegurar ahir que desconeixien el que havia succeït.

tracking