SEGRE

SANITAT EQUIPAMENTS

Liciten el nou quiròfan de Vielha per 800.000 euros

Llest per a l’hivern vinent, en època de màxima afluència

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les obres per construir el segon quiròfan de l’Espitau de Vielha i traslladar la zona d’analítiques costaran 780.713 euros. El Conselh Generau ja ha tret a licitació els treballs, que estaran acabats l’hivern que ve. El síndic d’Aran, Carlos Barrera, va explicar ahir que la intenció és que els dos quiròfans puguin ser operatius en “època de màxima afluència” de visitants a la Val.

Les obres de remodelació de l’antic quiròfan es duran a terme una una vegada hagi passat l’hivern que ve, per “garantir al màxim la disponibilitat d’un espai per dur a terme operacions”, i hauran acabat per a l’estiu del 2019.

El síndic va apuntar que l’àrea d’analítiques es traslladarà a l’espai que ocupaven fins ara les dependències administratives (en les quals treballen onze persones), que s’han desplaçat a l’edifici annex, que es va comprar a finals del 2016.

En aquest sentit, els treballs per a l’adequació d’aquest immoble limítrof, que han comptat amb un pressupost d’aproximadament 130.000 euros, ja s’han acabat i estan pendents ara que es faci el trasllat del mobiliari i dels treballadors, que tindrà lloc durant aquest mes de febrer.

Les obres han consistit en l’adequació dels tres locals de l’edifici i l’habilitació de dos sales de reunions i un arxiu a la planta baixa. Totes les actuacions que queden pendents per millorar l’equipament estaran coordinades perquè tinguin el mínim d’afectació per als usuaris.

Barrera va assegurar que durant la comissió bilateral del Conselh amb la Generalitat del mes de juny passat es va acordar la transferència de 500.000 euros més per a les obres de millora de l’hospital, que es van sumar als 800.000 que ja disposaven per executar els treballs.

tracking