SEGRE

ESQUÍ BALANÇ

La neu tanca la Bonaigua i supera els 2 metres a les pistes

Port del Comte arriba als 240 centímetres, que no registrava des de feia vint anys || Tot segur als dominis esquiables

Esquiadors a les pistes de l’estació aranesa de Baqueira.

Esquiadors a les pistes de l’estació aranesa de Baqueira.BAQUEIRA BERET

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Totes les pistes d’alpí de Lleida compten amb més de dos metres de neu a les cotes altes i tots els dominis esquiables ofereixen unes condicions òptimes per a l’esquí aquest cap de setmana. El fet que a França i el Regne Unit es prolongui el Carnaval durant les pròximes setmanes porta un gran nombre d’aficionats a les estacions del Pirineu. Així ho van assegurar ahir des de Baqueira, que va qualificar aquest mes de febrer com un dels millors de la temporada.

La gran quantitat de neu manté tancat una altra vegada el port de la Bonaigua a la C-28 al municipi de Naut Aran des de dimecres a la tarda per l’alt risc d’allaus. Acumula més de dos metres de neu i la capa nival és inestable, per la qual cosa els tècnics treballen per evitar allaus.

El Carnaval atreu nombrosos aficionats i bones perspectives per a Sant Josep

Els complexos hivernals afectats esperen que es pugui controlar la situació al més aviat possible. Espot, al Sobirà, és una de les estacions que compta amb millors gruixos, ja que va tornar a sumar divuit centímetres més de neu nova aquesta setmana. Port del Comte, en el Solsonès, té 240 centímetres a la zona alta, una cosa que no passava durant els últims vint anys, i la temporada està garantida fins passada Setmana Santa, el dia 8 d’abril.

L’ocupació continua sent òptima als establiments del Pirineu, especialment els que són a prop de les pistes, durant els caps de setmana gràcies als actes de Carnaval i també s’espera que sigui bona el cap de setmana de Sant Josep, el mes de març.

tracking