SEGRE

MUNICIPIS ENTITATS

El comerç de Tàrrega es reactiva

Foment Targarí presenta el seu nou grup de treball, format per deu comerciants i que garantirà el futur de l’entitat, davant de desenes de socis i veïns de la ciutat

Vuit dels deu membres del grup de treball de Foment Targarí.

Vuit dels deu membres del grup de treball de Foment Targarí.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou grup de treball que encapçalarà Foment Targarí, l’associació de comerços i serveis de Tàrrega, va ser presentat ahir a la nit davant desenes de socis de l’entitat i veïns de la ciutat. Està format per 10 comerciants (Marc Roselló, Bego Galcerán, Marta Sans, Francesc Puiggené, Joana Pérez, Jordi Argilés, Txema Giné, Joan Carlos Romero, Roger Prat i Patricia Martí) i manté Antoni Tàcies com a membre de l’anterior junta per assessorar-los partint de la seua experiència i la seua trajectòria. L’objectiu del nou grup de treball és “reformular l’entitat tenint en compte els canvis que s’han produït en la societat i en la manera de consumir” segons va explicar Roger Prat.

Per la seua part, Marc Roselló va avançar que “incrementarem la presència de l’entitat a les xarxes socials amb la digitalització de Foment Targarí”. Roselló també va assegurar que volen “crear sinergies amb tots els agents de la ciutat” i que duran a terme “accions per vincular el comerç amb el turisme, el lleure i la restauració”.

Roselló va indicar que mantindrien les reunions obertes als socis per “fer autocrítica i poder tirar endavant aquest nou projecte”. Finalment, Marta Sans va anunciar una “aposta per la formació amb l’organització de cursos per crear bons professionals, tenint en compte que els clients cada vegada són més exigents”, així com impulsar accions en els mesos de menys treball, com pot ser el mes de febrer. S’ha de recordar que Foment Targarí funcionava des del gener del 2017 amb una junta gestora, al no tenir relleu la junta que feia tres anys que estava en el càrrec. Durant més d’un any l’entitat ha funcionat amb una gestora que convocava reunions obertes als socis per a la presa de decisions i l’organització i el funcionament del seu dia a dia.

tracking