SEGRE

MUNICIPIS POLÍTICA

Inesperada oferta de Dante Pérez als edils de Gimenells

Oferta de Dante Pérez als edils de Gimenells per “desbloquejar” el consistori || Per la censura que preparen PSC i PDeCAT

Inesperada oferta de Dante Pérez als edils de Gimenells

Inesperada oferta de Dante Pérez als edils de Gimenells

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Gimenells, Dante Pérez, va formular ahir a la nit una inesperada oferta de pau als regidors del que va ser el seu partit, PSC, i als de PDeCAT, a l’oposició. Es va comprometre públicament a “no afiliar-se a cap partit ni participar en cap debat polític” per dedicar-se només a la gestió municipal fins a les eleccions municipals. Ho va fer en un acte que va reunir prop de cent veïns, en un moment en què la resta de regidors preparen una moció de censura contra ell al presentar-se a les eleccions del 21-D com a número dos de la llista del PP.

“Deixaré de posar-me en política nacional i autonòmica”, va resumir Pérez, que va proposar aquesta sortida per posar fi al “bloqueig” de l’ajuntament que governa amb tots els edils en contra i al considerar que “per experiència” és la persona indicada per avançar en projectes en marxa en aquest mandat. “No mereixo una sortida indigna com una moció de censura o un bloqueig que m’obligui a dimitir”, va afegir. Va dir que no va preveure que el seu suport al PP tingués repercussió a l’ajuntament i, si bé es va reafirmar en les seues conviccions contràries a l’independentisme, va reconèixer que algunes de les seues declaracions sobre aquesta qüestió “han ferit sensibilitats”.

L’alcalde, Dante Pérez, va exposar l’oferta als regidors davant de prop d’un centenar de persones.

L’alcalde, Dante Pérez, va exposar l’oferta als regidors davant de prop d’un centenar de persones.ÒSCAR MIRÓN

tracking