SEGRE

INSTAL·LACIONS EQUIPAMENTS

Alpicat estrena un centre temporal per a animals

Gossos que es duran després a Alcanó

Les instal·lacions de la gossera temporal d’Alpicat.

Les instal·lacions de la gossera temporal d’Alpicat.A.A.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament d’Alpicat ha creat un centre d’acollida provisional per a gossos abandonats, una instal·lació on aquests animals puguin estar-se a l’espera de ser traslladats al Centre d’Acollida d’Animals d’Alcanó.

El consistori té subscrits amb el consell del Segrià un conveni en virtut del qual els agents municipals poden portar a la gossera d’Alcanó animals que trobin abandonats al seu terme.

Aquest trasllat es demorava de vegades quan es produïa alguna contingència especial bé perquè l’animal es trobava a la nit o en cap de setmana. Amb la creació d’aquest centre, al camí de Robinals, es disposa de quatre boxs amb aigua potable i àrea de seguretat.

En un altre ordre de coses, l’ajuntament espera que s’abordin les obres de la plaça de l’Església que, arran de la petició veïnal i de l’aprovació en el ple del mes de gener passat, passarà a anomenar-se 1 d’octubre. Segons assenyala l’alcalde, Joan Gilart, encara no se sap quan es canviarà el nom de l’enclavament, denominat plaça d’Espanya, malgrat que està previst organitzar una jornada especial.

tracking