SEGRE

ESQUÍ BALANÇ

Ocupació garantida fins a final de temporada en pistes

Els caps de setmana fins a primers d’abril estan gairebé al complet || El tancament es manté després de Setmana Santa

Les instal·lacions de Boí Taüll, durant el matí d’ahir.

Les instal·lacions de Boí Taüll, durant el matí d’ahir.BOÍ TAÜLL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les estacions d’esquí de Lleida encaren el final de temporada amb gairebé tots els caps de setmana al complet als seus hotels d’influència fins al 8 d’abril, data en la qual tancaran Baqueira i Boí. Segons els responsables del complex de l’Alta Ribagorça, els 1.300 llits dels sis resorts estan reservats majoritàriament. La gran quantitat de neu (totes les pistes tenen més de dos metres a les cotes altes) hi contribueix. En el cas de Boí, s’han organitzat diverses activitats, com per exemple un campionat de vòlei neu, a banda de competicions, congressos i activitats fins al mateix dia 8. Igual succeeix als establiments de la Val d’Aran, on l’ocupació es preveu molt bona fins a Setmana Santa, tenint en compte que abans està el cap de setmana de Sant Josep i que algunes comunitats tenen pont ja que la festivitat cau en dilluns.

A les pistes del Sobirà les previsions també són òptimes, sobretot quan el març es converteix en un mes en el qual es pot combinar l’esquí amb el ràfting, que comença a mitjans si les temperatures no són gaire fredes.

Al Sobirà, la pràctica de l’esquí es podrà combinar amb esports d’aventura el mes vinent

Tavascan tancarà les instal·lacions d’esquí després de Pasqua, mentre que les de nòrdic, raquetes i ús turístic ho faran a finals d’abril. Pel que fa a Port del Comte, preveu fer-ho el 2 d’abril.

De cara a aquest cap de setmana, les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya són bones, per la qual cosa les pistes de Lleida esperen un altre cap de setmana amb rècords d’afluència d’esquiadors.

Les instal·lacions de Boí Taüll, durant el matí d’ahir.

Les instal·lacions de Boí Taüll, durant el matí d’ahir.BOÍ TAÜLL

tracking