SEGRE

FIRES

Obre portes Agr'auto, la fira del cotxe d'ocasió d'Agramunt

És la seva XVII edició

Agr'auto, la fira del cotxe d'ocasió d'Agramunt

Agr'auto, la fira del cotxe d'ocasió d'AgramuntA.A.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agr’auto, la Fira del Vehicle d’Ocasió d’Agramunt, ha obert portes aquest cap de setmana amb més d’un centenar de vehicles seminous, de gerència i quilòmetre 0, segons un comunicat.

Durant la inauguració, l’alcalde d’Agramunt, Bernat Solé, ha incidit en la importància que té la celebració d’aquest tipus de fires per tal de fixar els compradors al territori: “La importància d’una fira sempre és que aquells qui hi exposen puguin acabar venent o projectant el seu producte, independentment del volum o de l’àmbit d’influència que tingui aquesta fira. A Agramunt fem fires d’abast d’arreu de Catalunya, com pot ser la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra, però també fem fires amb un radi d’influència menor, com pot ser l’Agr’auto, que acaben sent una bona eina per fidelitzar a tot el client que tenim al territori”.

La inauguració de la fira ha anat a càrrec del President de la Cambra de Comerç de Tàrrega i President del Consell Social de la Universitat de Lleida, Delfí Robinat, qui ha assegurat que la celebració d’una fira, sigui de l’àmbit que sigui, sempre suma: “Sempre que es fa una fira en qualsevol ciutat, sigui gran o petita, és per dinamitzar l’activitat econòmica de la ciutat. Quan hi ha una fira, durant un temps, aquella localitat creix. Una fira comporta gent que compra, que es passeja, que van a al comerç, a la restauració, etc. Tot suma, sempre té un impacte”.

Aquesta fira arriba enguany a la seva 17a edició amb la presència de cinc concessionaris i tallers, Auto Corbella, Castro Motor, Autoserveis del Sió, Tallers J. Valls i Rubén Automoció. Un dels atractius d’aquest certamen és la gran qualitat dels cotxes exposats, que es poden veure al pavelló firal i també a una carpa annexa. Un altre incentiu per motivar les compres és que se sortejarà un viatge entre tots els compradors.

La fira té lloc dissabte i diumenge, jornada en la que a més, tindrà lloc la desena concentració motera organitzada pels Motorrons d’Agramunt, amb diferents activitats i un esmorzar solidari que destinarà els fons recaptats a la Fundació de l’Hospital Sant Joan de Déu.

tracking