SEGRE

INFRAESTRUCTURES CARRETERES

Bellpuig construirà una rotonda a la zona de l’N-II d’accés als polígons

La reunió en la qual Bonjoch va anunciar la construcció de la rotonda.

La reunió en la qual Bonjoch va anunciar la construcció de la rotonda.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bellpuig comptarà aquest estiu amb una nova rotonda a la zona del tram urbà de l’antiga N-II que dóna accés als polígons industrials Coscollar i Hostal Nou (coneguts com PP13). Aquesta és una obra llargament reivindicada pels veïns i les empreses que resoldrà els problemes de mobilitat d’aquests polígons i incrementarà la seguretat, segons va explicar l’alcalde, Salvador Bonjoch. L’actuació compta amb un pressupost de 90.000 euros que finança íntegrament el departament de Territori.

La previsió és que les obres comencin al març. Bonjoch va anunciar la construcció de la rotonda als veïns dijous a la nit en una xarrada sobre el nou pla local de seguretat viària que s’implementarà en els propers mesos, a la qual van assistir una vintena de veïns. L’edil d’Urbanisme, Ramon Torres, va explicar que “els principals canvis són que els carrers Diputació i Pau Casals passaran de doble direcció a sentit únic, fet que permetrà doblar les places d’aparcament”.

El carrer d’Isabel Casanoves mantindrà doble direcció però només es podrà estacionar en un costat de la via, i a l’avinguda d’Urgell s’han instal·lat pilones per protegir els vianants i s’ha canviat el sentit dels aparcaments.

tracking