SEGRE

MUNICIPIS OBRES

Anglesola construirà un nou pantà per tenir assegurada l'aigua potable

Inversió de 276.723 euros prevista als pressupostos del municipi per a aquest any

Ple per aprovar els pressupostos - Els pressupostos es van aprovar dimecres, en una sala de plens plena de públic, amb els vots del govern del PDeCAT (a la foto), mentre que ERC, a l’oposició, hi va votar en contra.

Ple per aprovar els pressupostos - Els pressupostos es van aprovar dimecres, en una sala de plens plena de públic, amb els vots del govern del PDeCAT (a la foto), mentre que ERC, a l’oposició, hi va votar en contra.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament d’Anglesola construirà aquest any un nou pantà, amb una capacitat de 14.000 metres cúbics, a fi de garantir el proveïment d’aigua potable a la població i evitar els tancaments del Canal d’Urgell. Suposarà una inversió de 276.723 euros i serà l’obra més important que el consistori preveu executar aquest any. L’alcaldessa, Carme Miró, va explicar que l’actuació haurà de quedar amortitzada en un termini màxim de quinze anys. Miró també va destacar la importància d’aquesta obra per acabar amb els problemes puntuals de proveïment d’aigua que pateix el municipi.

El ple de l’ajuntament d’Anglesola va aprovar dimecres passat els pressupostos municipals per al 2018, que ascendeixen a 1.526.707 euros. El capítol d’inversions és de 412.000 euros, un 28% del total. Entre les actuacions programades, destaquen la millora de la cloració de les piscines, la reparació de les voreres de l’estació, la renovació la xarxa d’aigua del carrer Lourdes, la pavimentació del camí dels Farrugats i la compra de cistelles de bàsquet. Val a destacar que, dels 412.000 euros, sols un 33% es finançarà amb fons propis, mentre que la resta procedirà de subvencions.

El pressupost es va aprovar amb els 5 vots a favor de PDeCAT i els 4 vots en contra d’ERC. Els republicans van criticar l’increment de les despeses estructurals en els últims anys i de les retribucions de l’equip de govern.

tracking