SEGRE

TRÀNSIT CONDUCCIÓ TEMERÀRIA

Denunciat per conduir ebri a 200 km/h i gravar-ho a Bell-lloc

L’infractor, un jove de 21 anys de Linyola, va penjar a les xarxes socials les imatges, preses a l’autovia || Al vídeo portava una botella de ginebra a la mà

Quatre imatges del vídeo penjat a les xarxes en les quals es veu la velocitat i la botella d’alcohol.

Quatre imatges del vídeo penjat a les xarxes en les quals es veu la velocitat i la botella d’alcohol.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han trobat finalment el conductor temerari que fa uns deu dies va penjar a les xarxes socials un vídeo en el qual se’l podia veure circulant a 200 quilòmetres per hora i consumint alcohol al volant. Es tracta d’un jove de 21 anys de nacionalitat romanesa i veí de Linyola que ja ha estat denunciat per la policia autonòmica com a presumpte autor d’un delicte de conducció temerària.

Tot això després que el 16 de febrer es detectés un vídeo penjat a Instagram el dia anterior en què apareixia una persona conduint un vehicle a 200 quilòmetres per hora per l’autovia A-2, a l’altura de Bell-lloc d’Urgell, mentre bevia d’una botella de ginebra. Al cotxe viatjaven com a mínim dos persones més als seients posteriors, que apareixen ballant al vídeo.

Després de tenir constància del vídeo, els Mossos van buscar el conductor i el van citar per anar a comissaria

Els Mossos van obrir una investigació per donar amb el conductor i després d’aconseguir saber la seua identitat, el jove va ser citat dimecres passat perquè es personés a la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Lleida, on va ser denunciat penalment com a presumpte autor d’un delicte de conducció temerària. Per això, haurà de comparèixer davant del jutge d’instrucció en funcions de guàrdia quan se’l requereixi.

Segons consta al Codi Penal, els conductors que circulin de forma temerària posant en perill la vida de les persones poden ser castigats amb penes de presó de sis mesos a dos anys i privació del dret a conduir vehicles a motor i ciclomotors entre un i fins a sis anys.

En un comunicat emès ahir pels Mossos d’Esquadra, recorden que les conductes temeràries com l’excés de velocitat o la conducció sota els efectes de l’alcohol són dos de les principals causes d’accidentabilitat que, a més, posen en risc la vida de la resta de conductors i passatgers.

L’any passat van augmentar les infraccions penals de trànsit.

tracking