SEGRE

EQUIPAMENTS ADMINISTRACIÓ

Bassella aborda el nou consistori

Amb la ratificació del projecte per la comissió d’Urbanisme de l’Alt Pirineu, podrà abandonar el magatzem que ocupa des de fa 20 anys

L’actual seu del consistori.

L’actual seu del consistori.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La comissió d’Urbanisme de l’Alt Pirineu va aprovar definitivament la setmana passada el pla de millora urbana de torrent d’en Baell, al nucli d’Ogern (Bassella), que permetrà la construcció d’un ajuntament per al municipi. Un magatzem cedit gratuïtament per un particular al costat de la carretera C-14 ha servit durant els últims vint anys, des que es van iniciar les expropiacions per a l’embassament de Rialb, com a casa consistorial.

L’equip de govern haurà de formalitzar la cessió del terreny, que el pla aprovat fixa com a zona d’equipaments, per part d’aquest particular per licitar les obres de construcció que s’allargaran sis mesos. El terreny està situat entre el nucli històric de Bassella i el torrent d’en Baell, en una zona que també compta amb el centre cívic i el consultori mèdic.

Aquest nou ajuntament costarà un total de 299.995 euros i comptarà amb una sola planta de tres-cents metres quadrats útils amb despatxos per als serveis tècnics, l’alcaldia, secretaria i sala de plens, a banda d’arxiu, recepció i lavabos, que no tenia la seu d’aquests últims anys, que obligava a desplaçar-se fins a l’àrea de servei de Bassella per utilitzar els serveis públics.

tracking