SEGRE

Els camioners, indignats per la prohibició de circular

Els camioners, indignats per la prohibició de circular

Els camioners, indignats per la prohibició de circularLa SegarraTV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Confederació Espanyola de Transport de Mercaderies (CETM) ha criticat aquest dimecres la prohibició de circular per als camions des d'ahir a les 16.00 per la nevada. La CETM considera que es tracta d'una mesura "absolutament desproporcionada" i "mancada de flexibilitat", ja que no ha tingut en compte aspectes com les circumstàncies reals de cada via de circulació, les condicions meteorològiques de les diferents zones de Catalunya i el recorregut dels vehicles, segons els transportistes.

En aquest sentit, l'associació denuncia que diverses hores després de la posada en marxa d'aquesta prohibició, que va començar a les 16 hores, encara no hi havia cap carretera afectada per culpa del temps.

La paralització de vehicles de transport ordenada pel Servei Català de Trànsit representarà pèrdues de facturació d'uns 25 milions d'euros per jornada, dels quals 15 correspondrien al transport internacional i la resta al nacional, regional i local, segons els transportistes.

En aquest sentit, la CETM “valorarà prendre les mesures legals oportunes" contra els responsables "d'aquest disbarat".

Segons la Segarra TV, uns 200 camioners han hagut de passar la nit a la Panadella a causa de les nevades. Els transportistes atrapats a l'àrea de servei han mostrat la seva indignació davant la prohibició de circular ja que asseguren que han estat exagerades i que encara han complicat més la situació.

Durant tota la matinada a La Panadella s’ha alternat la neu i el gebre, acumulant així significatius gruixos blancs i algunes plaques de gel. Les màquines llevaneu han estat treballant sense parar per facilitar la mobilitat dels vehicles, tot i què en alguns punts es recomanava no circular-hi.

2018_02_28_neu panadella 2 segarra tv from InfoLLEIDA on Vimeo.

tracking