SEGRE

POLÍTICA POLÈMICA

Pacte entre el PSC i PDeCAT per nomenar alcalde de Gimenells Antonio Pardos

El segon de la llista socialista preveu substituir Dante Pérez

Antonio Pardos.

Antonio Pardos.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El PSC i el PDeCAT de Gimenells han arribat a un preacord perquè el número 2 dels socialistes, Antonio Miguel Pardos, sigui el candidat a ocupar l’alcaldia després de la moció de censura que preparen contra l’actual primer edil, Dante Pérez, com va avançar SEGRE. Així ho van confirmar Pardos i Albert Aldavert, del PDeCAT, que van assegurar que van mantenir una reunió dilluns per decidir quan i com presentar la moció contra Pérez.

Pardos va apuntar que “tenint en compte les circumstàncies” es veu obligat a fer un pas endavant, al ser “el segon de la llista” i va assegurar que la moció es presentarà una vegada assumeixi el càrrec el nou regidor, Josep Farré, que entrarà en substitució de Vicente Sáez. Aquest últim va presentar la dimissió com a edil al consistori després que Pérez fes públic que deixava de militar al PSC i passava a formar part de les llistes del PP per als comicis del 21-D. Farré passarà a formar part del grup no adscrit.

Així mateix, Aldavert va apuntar que aquest ple se celebrarà, aproximadament, per Setmana Santa, i que la moció de censura contra l’actual alcalde es presentarà immediatament després d’aquest ple. Per la seua part, Pérez va assegurar que la intenció continua sent presentar una qüestió de confiança vinculada als pressupostos, tot i que encara no hi ha una data concreta per a aquesta convocatòria.

La llei electoral estableix que si la qüestió de confiança es vincula als pressupostos, s’haurà de presentar una moció de censura en un mes i, si no es presenta, es donarà per atorgada la confiança i llum verda als pressupostos.

tracking