SEGRE

Liciten la construcció d'una rotonda a l'N-II a Bellpuig

L’obra s’iniciarà la pròxima tardor i millorarà la seguretat viària i l’accessibilitat a un polígon industrial

Vista de l'actual encreuament.

Liciten la construcció d'una rotonda a l'N-II a BellpuigGeneralitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha iniciat la licitació de les obres per a construir una rotonda a l’N-II a Bellpuig (Urgell) per un import de 764.000 euros. Segons el Govern, aquesta actuació permetrà millorar la seguretat viària en un encreuament i l’accessibilitat a un polígon industrial. Es preveu que els treballs comencin la tardor que ve i tinguin un termini d’execució de cinc mesos.

La nova rotonda tindrà 40 metres de diàmetre exterior i comptarà amb cinc ramals per als moviments dels vehicles: amb l’N-II cap a Lleida, amb l’N-II cap a Barcelona, dos amb l’avinguda del Bosc (sentit nord i sentit sud) i un cinquè que servirà d’accés al polígon industrial.

D’altra banda, es facilitaran uns moviments directes de connexió del polígon industrial amb l’N-II cap a Barcelona i de connexió dels vehicles que accedeixen per l’N-II des de Lleida cap a l’avinguda del Bosc en sentit sud.

Juntament amb la formació de la rotonda, es reconstruiran uns 180 metres de l’N-II en sentit Lleida i 180 metres de l’N-II en sentit cap a Barcelona. També es refaran uns 70 metres de l’avinguda del Bosc, tant en sentit nord com sud.

La rotonda estarà il·luminada amb una columna central i bàculs de 10 metres d’alçada.

tracking