SEGRE

EQUIPAMENTS TURISME

Cervera obrirà a l'abril un nou hostal

Tindrà nou habitacions, un mirador i un bar de menjar ràpid || La iniciativa mitigarà la falta de llits a la capital

Ubicat davant de l’històric edifici de la universitat.

Ubicat davant de l’històric edifici de la universitat.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La remodelació de la plaça Universitat de Cervera ha convertit en els últims dos anys aquest espai en el centre neuràlgic de l’activitat cultural, turística i comercial de la capital de la Segarra. L’última iniciativa és l’obertura el pròxim mes d’abril de l’Hostal Universitat, situat just al davant de l’històric edifici que disposarà d’un total de nou habitacions repartides en les tres plantes, un mirador al terrat, i a la planta baixa una cafeteria i bar de menjar ràpid. Si bé està prevista la inauguració oficial coincidint amb la celebració de la Diada de Sant Jordi, es preveu que entri en funcionament a començaments del pròxim mes d’abril. Segons va assenyalar l’ajuntament de la capital de la Segarra, la iniciativa suposa reforçar els serveis turístics que ofereix la ciutat, que en l’actualitat disposa de tres petits hostals: Bonavista, Les Savines i Nobadis, d’una capacitat similar.

La falta de serveis d’hostaleria es fa patent cada any durant la setmana de celebració del curs internacional de música, en el qual els gairebé tres-cents estudiants que hi participen han de ser allotjats en cases particulars, i per la celebració de la festa de l’Aquelarre, l’últim cap de setmana del mes d’agost.

La Paeria ha intentat sense èxit en els últims anys recuperar el Sindicat com a alberg o hotel

Per la seua part, la Paeria fa dècades que busca sense èxit altres alternatives com la instal·lació d’un alberg o hotel a l’edifici del Sindicat de Cervera, i també negocia la rehabilitació de l’antic Hotel Canciller, que en la dècada dels anys seixanta i setanta va ser un Parador Nacional ubicat al complex del Gran Teatre de la Passió. Segons afirma l’ajuntament de Cervera, l’obertura d’aquest nou establiment marca també l’inici de la recuperació econòmica de la capital de la Segarra.

Nova firma que crearà aquest mes 40 llocs de treball Aquest mes s’spera que obri la nova empresa dedicada a menjar de mascotes Diana España, que generarà quaranta nous llocs de treball. Segons va explicar l’ajuntament, l’obertura de noves empreses en els tres últims anys ha comportat que la ciutat hagi reduït a la meitat el nombre d’aturats, que durant la crisi van arribar a superar els vuit-cents.

tracking