SEGRE

ADMINISTRACIÓ ENS LOCALS

El Talladell convoca una altra junta veïnal per normalitzar l'EMD

Tots pendents de l’alcalde pedani

El Talladell

Cavalcada suspesa al Talladell i els joves, sense localX. Santesmasses

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Espai Molí del Talladell acollirà demà una junta de veïns extraordinària de l’entitat municipal descentralitzada (EMD), convocada de forma automàtica perquè el president, Francesc Rodríguez, va fer cas omís a la petició de convocar una junta que van fer l’1 de febrer passat els dos vocals que encara hi ha en el govern. Es tracta d’un nou intent de regularitzar la situació de l’EMD després de la dimissió de tres vocals l’any passat.

L’ordre del dia inclou la presa de possessió dels tres nous vocals, acceptar la renúncia d’una de les actuals, sol·licitar a l’ajuntament de Tàrrega que controli les finances de l’EMD fins que es regularitzi la situació i revocar la retribució que percep el president. Rodríguez tenia quinze dies hàbils per convocar la junta després de la petició dels dos vocals que encara segueixen en el càrrec. Passat aquest termini, ha quedat convocada automàticament al cap de deu més.

Un resultat incert

Tanmateix, aquesta junta podria no celebrar-se, com ja ha passat en anteriors ocasions, perquè és necessari un quòrum mínim de tres membres per poder votar. Actualment formen part de la junta del Talladell quatre persones: Francesc Rodríguez, dos vocals contraris a la gestió del president (Marta Vilardosa i Ferran Muntané) i una vocal que va entregar la dimissió a mitjans del 2017 però encara no s’ha pogut fer efectiva. Des d’aleshores no s’ha celebrat cap junta amb normalitat. Tot apunta que el president i la vocal que ha de fer efectiva la seua decisió no es presentaran. En cas de ser així, la junta no podrà celebrar-se i l’EMD continuarà bloquejada.

tracking