SEGRE

EQUIPAMENTS OBRES

El Poal consultarà als veïns el futur del Casal

És un edifici del 1936 que requereix una dràstica reforma

El Casal es troba al centre del municipi.

El Casal es troba al centre del municipi.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament del Poal consultarà als seus veïns el futur de l’edifici del Casal, un equipament que data del 1936 i que ha estat al llarg de dècades escenari d’activitats culturals i socials en aquest municipi del Pla d’Urgell. En concret, el consistori organitzarà una reunió amb els veïns aquesta primavera en la qual plantejarà tres possibles opcions: la primera preveu una remodelació completa d’aquest edifici per així adaptar-lo a les noves necessitats, una actuació que afectaria totes les sales i espais annexos.

La segona opció afrontaria una millora parcial del Casal, econòmicament menys costosa; i una tercera, enderrocar-lo i plantejar un nou edifici. Davant de la intenció de reformar el Casal, el consistori del Poal va demanar als serveis tècnics del consell una memòria tècnica que plantegi l’esmentada remodelació i així poder explicar el projecte amb tot detall als veïns.

Malgrat tot, el consistori sí que planteja conservar alguns dels elements d’aquest emblemàtic equipament com un homenatge a totes les persones que el van fer possible.

D’altra banda, l’ajuntament del Poal ja ha comunicat als veïns que el municipi espera aquest any poder disposar del servei de fibra òptica. Per fer-ho possible, el consistori ha aprovat un pla de desplegament de la xarxa de nova generació que facilitarà la instal·lació. El servei anirà a càrrec de la companyia Telefónica, encarregada d’estendre el cablatge de fibra òptica pels carrers del municipi. És per aquesta raó que el consistori ha demanat la col·laboració dels veïns perquè autoritzin la instal·lació del nou cablatge de tal manera que així el servei pugui arribar a tots els habitatges. Un altre dels municipis que també esperen la fibra òptica per a aquest mateix any és Bellvís.

tracking