SEGRE

PATRIMONI RECUPERACIÓ

Guissona acorda destinar 1,5 milions a la reforma de l'Ateneu

Preveu finalitzar-la amb aquesta partida en uns tretze mesos

L’Ateneu de Guissona va ser construït fa 95 anys.

L’Ateneu de Guissona va ser construït fa 95 anys.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Guissona va aprovar dijous en un ple monogràfic una inversió d’1,5 milions d’euros per finalitzar la renovació l’històric edifici de l’Ateneu. El projecte té un termini d’execució de vuit mesos i segons el regidor d’Urbanisme, Àngel Masanès, les obres estaran adjudicades en tres mesos. L’actuació és doble: d’una banda, el disseny i construcció de la nova caixa escènica del teatre, i de l’altra, la culminació de l’obra civil. En una peça a part es destinen 40.000 euros a la compra de les noves butaques de la sala d’actes.

L’actuació permetrà que Guissona disposi finalment d’un doble gran espai per a la celebració d’activitats. A la planta baixa hi haurà ubicada la sala d’actes, amb capacitat per a 400 butaques, i a la segona planta, una gran terrassa coberta per a més de 200 persones que acollirà esdeveniments lúdics i culturals.

En un altre ordre de coses, els treballs del bar de l’Ateneu s’han retardat per problemes de l’empresa adjudicatària, penalitzada amb uns 1.500 euros cada mes de retard. L’edifici de l’Ateneu es va construir l’any 1923.

tracking