SEGRE

ESQUÍ BALANÇ

Les pistes ja es preparen per a un Sant Josep de rècord

Cap de setmana actiu i de competicions

Les instal·lacions del parc d’aventura de l’estació de Port Ainé, al Pallars Sobirà.

Les instal·lacions del parc d’aventura de l’estació de Port Ainé, al Pallars Sobirà.FGC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les estacions d’esquí de Lleida encaren aquest cap de setmana i el de Sant Josep amb unes pistes en el millor estat i amb gruixos que arriben als 3 metres en algunes de les instal·lacions.

Baqueira acull aquest cap de setmana la XI edició del Trofeu Jesús Serra que organitza la fundació del mateix nom. Les inscripcions estan obertes a tot el públic, per la qual cosa podran participar-hi tant aficionats com esquiadors de competició. Els premis són beques amb una dotació total de 15.000 €, sortejos, premis i una gran festa. Per la seua part, Espot ofereix aquest cap de setmana i el següent degustacions de formatge i vi i proves de material per a l’esquí de marques especials, mentre que Port Ainé celebra un Tast de Cargol i un campionat de categories infantils diumenge. Dilluns recala en aquesta estació el Cargol Tour organitzat per la Fecoll. Segons els organitzadors, de cara a Sant Josep ja s’han començat a registrar reserves als establiments turístics del Pallars Sobirà. L’ocupació també frega el complet als hotels propers a Tavascan.

A l’Alta Ribagorça, Boí Taüll també té els hotels dels seus resorts a més de 80% d’ocupació aquest cap de setmana i també el següent. Cal tenir en compte que Sant Josep cau en dilluns i que algunes comunitats autònomes tindran pont.

Segons el portaveu de l’estació, s’espera que fins al final de temporada l’afluència sigui massiva. Una altra de les coses per destacar és que els visitants podran combinar l’esquí i els esports d’aventura a partir de mitjans de mes. Port del Comte, al Solsonès, registra més de 260 centímetres de neu a les cotes altes, per la qual cosa aquesta temporada és una de les més favorables en anys respecte a qualitat i quantitat de neu. Tancarà el dia 2 d’abril, encara que no descarta perllongar la campanya una setmana més.

tracking