SEGRE

MUNICIPIS PLENS

El Sobirà aprova el pressupost, de 7,4 milions, 1,2 per a inversió

|

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El consell del Sobirà ha aprovat els seus pressupostos per al 2018, de 7.400.000 euros, dels quals 1,2 milions es destinen a inversions. El president de la corporació, Carles Isús, va explicar ahir que entre les partides més importants es troba la millora de la connectivitat fluvial a la presa de l’Hostalet, una actuació que compta amb una inversió de 350.000 euros i que es realitzarà a l’estiu i preveuen habilitar un pas alternatiu per als esports d’aventura mentre durin els treballs. Així mateix, 360.000 euros serviran per desenvolupar una ruta turística sobre el patrimoni hidroelèctric de la comarca, mentre que 386.000 es destinaran a millorar els accessos dels pobles.

Isús va apuntar que aquesta partida ve de la Generalitat, encara que “per arreglar tots els camins necessitaríem uns tres milions”, i va considerar que la quantitat que reben és insuficient.

En els comptes també es contemplen les obres per al trasllat de la seu del consell comarcal, pressupostades en 480.000 euros, que obrirà a l’estiu a l’edifici que acull l’oficina de turisme.

tracking