SEGRE

Mollerussa licita les obres d'urbanització de l'avinguda de Catalunya

El projecte, que té un pressupost de 542.971 euros, preveu convertir una de les voreres en bulevard i mantenir el doble sentit de circulació

Imatge virtual de la nova avinguda Catalunya de Mollerussa.

Mollerussa licita les obres d'urbanització de l'avinguda de CatalunyaAjuntament de Mollerussa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Mollerussa ha tret a licitació les obres d’urbanització de l’avinguda de Catalunya amb un pressupost de 542.971 euros, IVA inclòs, segons ha explicat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona. La millora d’aquesta avinguda, inclosa dins el Pla de Barris, inclou el manteniment del doble sentit de circulació de la via i l’ampliació d’una de les voreres 2,5 metres, convertint-la en una mena de bulevard amb mobiliari urbà i arbrat que connectarà el futur equipament previst a Cal Castelló amb la plaça de Sant Jaume.

La millora suposarà la supressió de 23 places d’aparcament. Per suplir aquest descens de places, l’ajuntament ja va habilitar a mitjans de l’any passat un pàrquing públic en aquest carrer que disposa de 40 places.

Així mateix, el projecte també preveu la construcció d’un pas elevat a la cruïlla amb la ronda de Sant Pere per evitar l’excés de velocitat així com també el manteniment del pas elevat que ja hi ha ara en la cruïlla amb el carrer de Cervera. També es renovarà l’enllumenat en columnes que passaran de tenir 9 metres d’alçada a 6 per millorar la il·luminació del carrer.

tracking