SEGRE

EDUCACIÓ INSTAL·LACIONS

Quinze ofertes per a l'institut de Torrefarrera

Després de l’obertura de pliques econòmiques, sis han quedat fora per baixa temerària i la que millor es posiciona per fer l’edifici per 4,5 milions és Benito Arnó e Hijos

L’Institut de Secundària Joan Solà de Torrefarrera.

L’Institut de Secundària Joan Solà de Torrefarrera.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quinze empreses opten a la construcció de l’Institut Joan Solà de Torrefarrera, ara en aules prefabricades, que suposarà una inversió de 5,3 milions d’euros. D’aquestes, sis han quedat fora per baixa temerària després de l’obertura de les ofertes econòmiques a finals del mes passat, segons fonts de la Generalitat. Són les UTE (Unió Temporal d’Empreses) d’Acsa, Obras e Infraestructuras SA amb José Antonio Romero Polo SAU; Construcciones Deco SA amb Romà Infraestructures i Serveis; Construcciones Rubau, CRC Obras y Servicios, FCC Construcción SA i M y J Grúas. S’han acceptat les ofertes d’unes altres nou, l’UTE d’Acciona Construcción amb Solvetia; Agrupación Guinovart Obras y Servicios Hispania, SAU amb Obrascon Huarte Lain; Benito Arnó e Hijos, Certis Obres i Serveis amb Construcciones Cots i Claret, Constructora de Calaf, Copisa Constructora Pirenaica, Dragados, Ferrovial Agroman i Tarraco Empresa Constructora. Les propostes oscil·len entre els 4,7 i els 4,1 milions d’euros i el termini d’execució ronda entre els 22 i els 17 mesos. No obstant, les empreses excloses encara tenen temps per al·legar i justificar la baixa i la taula de contractació podria acceptar aquest replantejament. Després de l’obertura del plec de condicions econòmiques, l’empresa més ben posicionada és Benito Arnó e Hijos amb un pressupost de 4.537.000 euros i un termini d’execució de gairebé dos anys (22 mesos).

La Generalitat també ha licitat la construcció d’un ascensor per 28.455 euros, el contracte d’assistència tècnica per 132.812 a què s’han presentat setze firmes més, la coordinació i seguretat per uns altres 32.000 euros i el control de qualitat per 53.698 euros. L’obertura d’ofertes tècniques es va portar a terme a finals del mes de gener passat.

tracking