SEGRE

INFRAESTRUCTURES AEROPORTS

Els vols de la Seu canvien de companyia per la polèmica

Viatges Regina ultima un acord amb una altra firma || Divendres els enllaços de Madrid i Marsella van acabar en furgoneta

Passatgers divendres, traslladats a Girona en lloc de la Seu.

Passatgers divendres, traslladats a Girona en lloc de la Seu.C. SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa Viatges Regina ultima els detalls de l’acord amb una nova companyia aèria perquè operi els vols d’hivern entre l’aeroport Andorra-la Seu i Palma, Madrid i Marsella. El responsable de la firma, Albert Vinseiro, va explicar ahir que la negociació ve motivada per la polèmica decisió del pilot d’un dels vols operats per Twin Jet divendres passat de desviar la línia Madrid-la Seu a l’aeroport de Girona al·legant “mala visibilitat”, encara que les instal·lacions de l’Alt Urgell estaven operatives. Aquesta maniobra va obligar a tornar per carretera vint-i-un passatgers, nou des de Girona a la Seu i dotze des de la Seu a Marsella (vegeu SEGRE del dia 10). Vinseiro va assegurar que “el mal començament” del primer cap de setmana ha afectat les vendes de seients i la previsió d’ocupació se situa “entorn del 50 per cent”, per sota de la voluntat de la companyia de viatges.

“Malgrat haver de respectar la decisió del comandant, ja que nosaltres no som tècnics aeris, el que sabem és que érem a l’aeroport de la Seu i el pilot només es va comunicar amb la torre de control per informar que es desviava a Girona”, i va apuntar que “l’alternativa era Alguaire, mai Girona”. “El servei que ens ha prestat Twin Jet no és el desitjat i per això hem estat tota la setmana treballant intensament amb altres operadores”, va afirmar en aquest sentit Vinseiro.

tracking