SEGRE

ENSENYAMENT FORMACIÓ

Mollerussa estrenarà un cicle formatiu pioner d’equitació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’institut Mollerussa acollirà a partir del curs vinent un cicle formatiu de grau mitjà sobre activitats eqüestres i que espera rebre una trentena d’alumnes. El delegat d’Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés, va explicar ahir que tindrà una durada de dos cursos i que serà “únic a Catalunya” perquè el departament no l’ofereix en cap altre centre.

Per la seua banda, el director del centre, Antoni Reig, va apuntar que els que completin el cicle obtindran el títol de tècnic en activitats eqüestres i que l’oferta combina una part de coneixements sobre agricultura, com pot ser la cura de cavalls, i sobre esports, com per exemple l’organització d’itineraris.

Des de l’institut treballen per convertir la capital del Pla d’Urgell en un referent de l’hípica

Reig va assegurar que quan s’implanti aquest nou cicle formatiu, “l’institut Mollerussa estarà oferint tota l’oferta possible en temes agrícoles i d’hípica i no hi ha cap altre centre a tot Catalunya” que el tingui. En la mateixa línia, Reig va manifestar que estan “treballant perquè Mollerussa sigui un referent en l’hípica” i que els alumnes podran exercir de criadors de cavalls o de guies d’itineraris.

L’institut ja ofereix els títols de tècnic esportiu en disciplines hípiques de resistència, orientació i turisme eqüestre i el de tècnic esportiu en disciplines hípiques de salt, doma i concurs complet, entre altres formacions relacionades amb l’hípica i l’agricultura.

tracking