SEGRE

SUCCESSOS ROBATORIS

Detingut quan fugia pel sostre del bar de Cervera on robava

Els Mossos el van trobar amagat, després de forçar i trencar el vidre de l’entrada i rebentar les escurabutxaques || Portava una motxilla amb 2.250 euros i eines

Els Mossos van trobar el lladre amagat al fals sostre (e) i portava 2.250 euros en monedes (d).

Els Mossos van trobar el lladre amagat al fals sostre (e) i portava 2.250 euros en monedes (d).X.SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir la matinada de dimecres passat un veí de Cervera que van agafar in fraganti quan intentava fugir pel fals sostre d’un bar en ple centre de la capital de la Segarra en el qual acabava de robar la recaptació de les màquines escurabutxaques.

Els fets van tenir lloc pocs minuts abans de les cinc de la matinada en un local situat a l’avinguda Francesc Macià de la localitat. Uns veïns es van adonar de sorolls que procedien de l’interior de l’establiment i van avisar la policia autonòmica, a la qual acabava de saltar també l’alarma del bar.

L’arrestat era, pel que sembla, client del bar i hores abans havia estat jugant amb les màquines

Tot apunta que el lladre per entrar al local va trencar la vidriera d’accés i va destrossar les màquines escurabutxaques que es trobaven a l’interior. A l’adonar-se de l’arribada dels agents, va intentar fugir pel fals sostre de l’establiment. Primer, a la zona d’un office situat a la rebotiga i, posteriorment, va destrossar el sostre de la cuina a l’interior, on se’l va trobar la policia.

L’home que va portar a terme el furt és un veí de Cervera, de trenta-cinc anys, que va quedar detingut acusat d’un robatori amb força.

A l’escorcollar la zona, els agents van trobar una motxilla en què hi havia 2.250 euros, gairebé tot en monedes d’un i dos euros. Estava previst que l’home, que té antecedents, passés ahir a disposició judicial al jutjat de guàrdia de Cervera.

Segons van comentar a aquest diari clients del bar, el presumpte lladre és un client habitual que mai fins llavors havia generat problemes. Tal com van explicar les mateixes fonts, aquella mateixa nit, hores abans que passessin els fets, havia estat jugant a les màquines escurabutxaques del bar fins que va tancar l’establiment.

Els Mossos van trobar el lladre amagat al fals sostre (e) i portava 2.250 euros en monedes (d).

Els Mossos van trobar el lladre amagat al fals sostre (e) i portava 2.250 euros en monedes (d).X.SANTESMASSES

tracking