SEGRE

Detingut un veí d'Aitona per sis robatoris al camp en quinze dies

Robava principalment en casetes de reg d’on s’emportava bateries, automatismes i gasoil

Vista de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Lleida.

Vista de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos cops en quinze dies un home de 36 anys, de nacionalitat espanyola i veí d'Aitona (Segrià), com a presumpte autor de sis robatoris amb força en finques agrícoles. Segons ha explicat la policia, els fets es remunten al passat 26 de febrer, quan l’home va sostreure cablejat de coure, valorat en més de 5.000 euros, d'una obra en construcció del carrer Quixeret del municipi d’Aitona. Dos dies més tard es va produir un altre robatori amb força en una caseta de reg del mateix municipi d'on també va sostreure el cablejat. A més, també va robar una bateria, gasoil i va produir danys en els automatismes de control del reg.

El 2 de març una patrulla va localitzar al sospitós i el va detenir quan s'adreçava amb un vehicle, carregat de material, a una deixalleria de la ciutat de Lleida. Els agents van comprovar que el detingut duia 5 bateries i 10 motors elèctrics, entre altres objectes, dels que no va aclarir la procedència.

El mateix dia es va realitzar una entrada al domicili del detingut, situat al carrer Pau Casals d'Aitona, on es va intervenir diverses eines agrícoles, un vibrador de formigó i diversos objectes utilitzats en casetes de reg, com una bomba dosificadora, un programador de reg i una bomba d'aigua.

El detingut va passar a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida i va quedar en llibertat. No obstant, la investigació policial va continuar per tal de determinar la procedència de tot el material intervingut.

La setmana passada es va completar l’anàlisi dels objectes recuperats i se ‘l va poder relacionar amb quatre robatoris més ocorreguts a finals de febrer. Concretament, en dues casetes de reg, a Aitona i Seròs, i un robatori en una torre agrícola de Soses. Finalment, també se’l relaciona amb un robatori a l’interior d’una màquina retroexcavadora estacionada a Soses d’on es va emportar una emissora.

El passat dijous 15 va ser detingut novament a Aitona i va passar dissabte a disposició judicial davant el jutjat de guàrdia en funcions d’instrucció de Lleida.

tracking