SEGRE

PATRIMONI CONSERVACIÓ

Alfés retira escombraries de la zona de les trinxeres

Escampades pel vent aquests dies

Un dels punts on les brigades han acumulat els residus que procediran a recollir ben aviat.

Un dels punts on les brigades han acumulat els residus que procediran a recollir ben aviat.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament d’Alfés està netejant la zona de les trinxeres de la Guerra Civil i els seus voltants en les quals s’han acumulat plàstics i altres residus urbans. Així ho va assegurar ahir l’alcalde, Hilari Guiu, que va remarcar que, al marge de la brutícia que puguin deixar les persones que freqüenten la zona, en aquests últims dies el vent ha dispersat els rebutjos i tirat moltes branques, de forma que la brigada municipal ha procedit a condicionar l’entorn, sobretot perquè és molt visitat els caps de setmana per l’interès històric que desperta el seu patrimoni de la contesa del 1936.

En aquest sentit, Guiu va assenyalar que l’ajuntament sol portar a terme la neteja de la zona en períodes de vuit o deu dies perquè estigui sempre en condicions i net per rebre els visitants que volen veure aquests espais històrics.

La brigada ha acumulat els residus en diversos punts que retirarà amb la brevetat més gran possible per deixar l’àrea en bones condicions i que no generin l’impacte visual que ara produeixen. Guiu va remarcar que el consistori és molt acurat amb la conservació d’aquests punts històrics.

tracking