SEGRE

EDUCACIÓ MODIFICACIONS

Els col·legis Sant Josep i Santa Anna de Fraga faran enguany jornada intensiva

El curs escolar vinent se sumaran al Miguel Servet i María Moliner, que ja la tenen

Imatge d’arxiu del Sant Josep de Calassanç de Fraga.

Imatge d’arxiu del Sant Josep de Calassanç de Fraga.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els col·legis d’educació infantil i Primaria Sant Josep de Calassanç i Santa Anna de Fraga, aquest últim concertat, implantaran la jornada contínua el curs escolar vinent. Tant un col·legi com l’altre ja van presentar al departament d’Educació els seus projectes per canviar l’horari escolar el curs que ve, la qual cosa va lligada a una iniciativa d’innovació educativa, i van ser verificats pel Govern d’Aragó, aprovats pel claustre i el consell escolar. La setmana passada van ser sotmesos a la votació i aprovats pels pares i mares o representants legals de l’alumnat.

La votació al col·legi Sant Josep de Calassanç va tenir lloc dimecres i el projecte va tirar endavant amb el 67% dels vots. Van participar-hi el 83 per cent dels pares i mares i el projecte va obtenir un total de 411 vots favorables dels 614 vots possibles. Al col·legi Santa Anna la votació va tenir lloc dijous i el projecte es va aprovar amb el 78,5% dels vots i amb la participació de poc més del 87 per cent de les mares i pares. Va obtenir 416 vots afirmatius dels 530 vots possibles.

Ara, els centres han d’enviar els resultats d’aquestes votacions a Educació, que els comprovarà i publicarà. Els projectes d’innovació amb els canvis d’horari s’implantaran de cara al curs 2018-2019.

El col·legi Sant Josep de Calassanç ja va presentar anteriorment una proposta que no va tirar endavant al no assolir prou vots al centre. En canvi, era la primera vegada que el Santa Anna es presentava a aquesta convocatòria de modificació d’horaris escolars. El col·legi públic Miguel Servet ja va implantar la jornada contínua durant el curs 2016/2017, mentre que el nou col·legi també públic de la capital, l’escola María Moliner, ho va fer a començaments d’aquest curs 2017/2018.

tracking