SEGRE

L'ajuntament de Mollerussa inicia els tràmits per cedir els terrenys del nou institut

El centre s’ubicarà darrera l’escola bressol El Niu

Marc Solsona mostra en un plànol la ubicació del nou institut.

L'ajuntament de Mollerussa inicia els tràmits per cedir els terrenys del nou institutAjuntament de Mollerussa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Mollerussa portarà a l’aprovació del ple ordinari d’aquest dijous declarar com a vinculant una zona d’equipaments indicada ja en el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) per tal d’iniciar així els tràmits de cessió al departament d’Ensenyament dels terrenys per a ubicar-hi el nou institut de secundària de la comarca.

Així ho ha explicat aquest dimarts l’alcalde, Marc Solsona, qui ha indicat que els terrenys, de prop de 7.000 metres quadrats, es troben ubicats just al darrera d’on hi ha l’escola bressol El Niu, ubicada al carrer de Josep Tarradellas.

Solsona ha explicat que un cop fet aquest tràmit es decidirà conjuntament amb el departament d’Ensenyament l’accés al nou equipament, ja que, a tal efecte, caldrà obrir un carrer en aquesta zona, pendent d’urbanitzar.

Modificació en l’horari de les escoles bressol municipals

Una altre dels punts de l’ordre del dia del Ple és la modificació de l’horari de prestació de serveis de les escoles bressol municipals El Niu, La Quitxalla i El Parasol. En aquest sentit, es proposa dividir l’hora d’acollida matinal de 8 a 9 en dues parts donant la possibilitat d’accedir-hi a les 8 o a dos quarts de 9 en funció de les necessitats i ajustant els preus. Així mateix, la modificació també implica incloure l’hora de 3 a 4 de la tarda dins l’horari lectiu i suprimir la de 6 a 7 de la tarda, franja en la que es constata una reducció de l’alumnat. La tercera modificació és la eliminació de l’acollida de la tarda de 6 a 7 durant el mes de juliol.

tracking